×Close
Join in

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Buzon.  Bel Ons
  Contacteer ons
  TOP

  Over Buzon

  Maak kennis

  VERNIEUWENDE TERRASDRAGERS

  Met de oprichting, 30 jaar geleden, van Buzon Pedestal International, creëerde Claude Buzon een revolutie in de wereld van de ondersteuningsystemen voor terrassen.

  Het assortiment is sindsdien flink gegroeid: met de hulp van zijn kinderen Laure en Laurent zijn er sindsdien niet minder dan vier generaties terrasdragers ontwikkeld. Onze missie? Hemel en aarde verplaatsen om onze klanten te helpen bij de aanleg van ware leefruimtes in openlucht.

  We hebben ons succes te danken aan de solide basis, waarop we verder hebben gebouwd. Sinds de oprichting van ons familiebedrijf in het industrieterrein van Hauts Sarts hebben we samenwerkingsverbanden gesloten met 25 bedrijven, die actief zijn in meer dan 50 landen. Vertrouwen is één van onze kernwaarden: wat de opdracht ook is, we luisteren naar de klant en staan hem enthousiast en met raad en daad bij.

  Gerecyclede en recyclebare terrasdragers

  Hoewel we oplossingen voor stabiliteit creëren, zijn we categorisch tegen stilstand gekant. Buzon is gedreven om te innoveren en ontwikkelt producten, die steeds beter aangepast en efficiënter zijn.

  We hechten bijzonder veel belang aan het milieu. Daarom gebruiken we gerecycleerde grondstoffen om 100% recyclebare terrasdragers te maken. We verkleinen onze ecologische voetafdruk en, wat meer is, compenseren die door het aanplanten van bomen in Madagaskar. Daardoor kunnen we prat gaan op een neutrale koolstofbalans.

  Download onze bedrijfsbrochure voor meer informatie.